Despre noi

 

Suntem o companie specializată în domeniul închirierilor pe termen scurt de apartamente şi garsoniere în Deva. Apartamentele noastre sunt soluţia perfectă dacă doriti să închiriaţi pe termen scurt un apartament în Deva, complet mobilat, cu bucătărie utilată şi servicii de menaj.

Toate garsonierele şi apartamentele din oferta noastră sunt localizate în zone centrale din Deva.

Dotarea standard a fiecărui apartament constă în:

- mobilă nouă şi de calitate

- televizor şi cablu TV

- maşină de spălat

- bucătărie complet mobilată şi utilată: tacâmuri, veselă şi vase de gătit, aragaz sau plită electrică, frigider, filtru de cafea

- lenjerii şi prosoape

- curent, apă şi gaz (costurile sunt incluse în preţ)

- menajul complet (inclusiv schimbarea lenjeriei si a prosoapelor) se face săptămânal. Se pot face şi aranjamente speciale dacă se doreşte menajul mai des.

 

5 MOTIVE

să faceţi o rezervare pentru unul din apartamentele noastre

 

  • Preţuri avantajoase:

    Cel mai important il reprezinta faptul ca apartamentele in regim hotelier sunt mult mai ieftine in comparatie cu camerele clasice de hotel. Pentru sederile mai lungi care implica mai mult decat o singura persoana, avantajul acesta este evident.

    În plus, puteţi economisi faţă de o şedere la hotel unde sunteţi nevoit să luaţi masa numai în restaurante. Într-un apartament închiriat dispuneţi de propria dumneavoastră bucătărie, astfel încât puteţi găti, dadoriţi.

  • Intimitate şi flexibilitate: Acestea sunt lucruri greu de găsit în hotelurile din Deva. În apartamentele noastre nu veţi fi deranjat.

  • Închiriere pentru o noapte sau mai multe luni: Indiferent că vă aflaţi în Deva ca turist sau în călătorie de afaceri, puteţi alege să închiriaţi o garsonieră sau un apartament în Deva pentru o zi, câteva săptămâni sau mai multe luni, cum doriţi.

  • Disponibilitate 24/7: Echipa noastră de profesionişti, vorbitori de limba engleză, franceză şi spaniolă este la dispoziţia dumneavoastră 24/7.

  • Un loc în care să trăieşti, nu doar să dormi: Apartamentele noastre vă oferă un loc pe care să îl numiţi “acasăîn timpul şederii dumneavoastră în Deva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>